Két nagy franchise legújabb fejezete uralja majd a novemberi kínálatot, de lesznek azért egyéb csemegék is. Lássuk, mit nézünk novemberben!
007 Spectre - A Fantom visszatér
A 24. Bond-kalandban a 007-es végre ismét legnagyobb ellenfelével, a (természetesen) világuralomra törekvő SPECTRE-vel találja szemben magát, melyet ezúttal egy Oberhauser névre hallgató figura képvisel Christoph Waltz megformálásában, de persze lesznek Bond-lányok is - példának okáért a szuperkém történetének legidősebbike az 50 éves Monica Bellucci képviseletében. Aki persze úgy néz ki, mintha most töltötte volna be a 35-öt.
Nézzétek meg a film legújabb előzetesét!
Hazai bemutató: november 5. (november 4-én előjátszás!)
Formátum: 2D szinkron és felirat, IMAX 2D szinkron

Fekete mise
Johnny Depp minden idők egyik legvérengzőbb gengsztere bőrébe bújva kisöpri az olasz maffiát Bostonból, hogy aztán a vele szövetkező FBI-nak is keresztbe tegyen. Az egyszerre vérfagyasztónak és humorosnak tűnő filmben olyan színészek tűnnek még fel, mint Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton és Kevin Bacon.
Nézzetek meg egy exkluzív magyar feliratos részletet a filmből!
Hazai bemutató: november 12.
Formátum: 2D felirat

Az éhezők viadala - A kiválasztott, 2. rész
Katniss Everdeen végre pontot tesz Snow elnök rémuralmának végére a négy filmje tartó franchise zárófejezetében, és mint kiderül, a Kapitóliumot olyan csapdák védik, amelyeken való áttörés felér egy újabb viadallal. Hajrá!
Nézzétek meg a film akciódús új előzetesét!
Hazai bemutató: november 19. (november 18-án előjátszás!)
Formátum: 2D és 3D szinkron, 2D felirat, IMAX 3D szinkron

Kémek hídja
Tom Hanks és Steven Spielberg negyedik közös filmjében egy ügyvéd (Hanks) a hidegháború idején Kelet-Berlinbe utazik, hogy levezényeljen egy túszcserét, amely már önmagában is veszélyes vállalkozás, és egy csöppet sem könnyíti meg, hogy az egykori ingatlanügyvédet honfitársai hazaárulónak bélyegzik.
Hazai bemutató: november 26.
Formátum: 2D szinkron

Forrás: hu.ign.com