2015. szeptember 14., hétfő

VIABUY MasterCard - Egy okos megoldás

Sokszor rendelek külföldi oldalakról, ahol kártyával kell fizetni, ezért tavaly novemberben rendeltem meg magamnak ezt a kártyát, amit azóta is használok. Ez egy Pre-Paid (előre fizetett) Master Card Kártya. A kártyát utalással lehet feltölteni, a számlaegyenleget pedig Euro-ban tartja nyilván a német számlavezető bank. Mind a használat, mind az igénylés rendkívül egyszerű. (Van magyar nyelvű felület és magyar ügyfélszolgálat is). A kártya három évig érvényes és ha van esetleg külföldön élő családtag, aki Euro-ban kap fizetést, akkor érdemes megfontolni a kártya használatát, mivel Magyarországon is bárhol fizethetünk vele, és az EUR/HUF átváltási árfolyam is sokkal jobb, mintha normál bankszámlára érkezne a pénzünk külföldről. Ha csak vásárlásra szeretnénk használni, akkor is érdemes átgondolni a használatát. Kinézetre teljesen megegyezik egy hagyományos MC dombornyomott hitelkártyával, de hitelkeret nem áll mögötte, így adósságunk sem tud keletkezni. A kártya egyenlege csak annyi, amennyit mi feltöltünk rá. Közel egy év használat után csak pozitív tapasztalatom van. 
A kártyát első alkalommal 90 Euro-val kell feltölteni. Ezután kerül levonásra a kártya díja 3 évre előre, de ezen kívül semmilyen egyéb költséggel nem kell számolnunk. Az igényléshez mindössze be kell scennelni a lakcímkártyánkat és a személyi igazolványunkat. A kártyát pedig postán kapjuk meg Németországból néhány napon belül. Ezután tudjuk aktiválni a kártyát, feltölteni és már használhatjuk is. 

A kártya arany és fekete színben rendelhető, dombornyomott teljes értékű MasterCard Pre-Paid kártya hitelkártya funkciókkal. A feltöltött keret erejéig használható pl. repülőjegy vásárlásra, autó bérlésre, szállás foglalásra vagy bármire amihez hitel kártya szükséges.

Bővebb információ és kártyarendelés ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése