2015. július 19., vasárnap

Hogyan spóroljunk? Cipővásárlás

Akinek gyereke van, biztosan találkozott már ezzel a problémával. A gyerekek lába rendkívül gyorsan nő, és a gyerek cipők ára sajnos semmivel sem alacsonyabb, mint egy felnőtt cipőé. Amíg mi egy pár jobb minőségű cipőt akár évekig is hordhatunk, a gyerekeknél ez sokszor csak pár hónap.

Előfordult olyan, hogy a kislányomnak vett cipő mindössze pár hét alatt kicsinek bizonyult. Nálunk ez három gyereknél évente kétszer-háromszor legalább 6 pár cipőt jelent, ami elég nagy kiadás. A jó hír viszont, hogy ezen is lehet spórolni - vagy legalábbis meg lehet próbálni. Én higiéniai és egyéb okok miatt nem adok használt cipőt a gyerekekre, inkább magunkon spórolunk.

Az utóbbi két évben viszont - kihasználva az üzletek akcióit - jó pár cipő árát sikerült megspórolni. Nem mindegy ugyanis, hogy mikor veszünk cipőt. Vidéki városban lakunk, itt amúgy sem túl nagy a választék sajnos, ezért a cipő vásárlás miatt mi Székesfehérvárra szoktunk utazni. A Hervis üzletei egyébként a főváros mellett országszerte több nagyvárosban is megtalálhatóak.

A Hervis akcióit szoktam figyelni. Ott is főleg a 2-t fizet, 3-at kap akciókat. Ilyenkor 3 pár cipőből csak a két drágábbat kell fizetni, a 3. párat elvihetjük ingyen. A Hervis hírlevelére feliratkozva időben tájékoztatást kapunk ezekről az akciókról.

Hervis
Kép: Saját

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése