2015. július 16., csütörtök

Nyári Könyvajánló 1. Geronimo Stilton

A nyári szünetben az olvasásra is több idő jut. Íme néhány könyv, amiket mostanában olvastunk, és nagy sikert arattak a gyerekeknél:

Nagy kedvenc az Alexandra kiadó sorozata Geronimo Stilton-ról. Ezek a könyvek nem túl drágák, 1299 Ft-ba kerülnek a boltban, de ennél olcsóbban is beszerezhetjük őket, ha van törzsvásárlói kártyánk (-10%) vagy ha online rendelünk (-15%). Online rendelésnél érdemes a bolti átvételt választani házhoz szállítás helyett, mivel így értékhatártól függetlenül rendelhetünk postaköltség nélkül. Érdemes még körülnézni a használt cikkeket árusító oldalakon is, itt szinte mindig találni jó állapotú köteteket a sorozatból 500-800 Ft között áron.

Hogy kicsoda Geronimo Stilton? Egy kiadó vezetőjeként és főszerkesztőjeként dolgozik, de igazi szenvedélye az írás. Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában él. Mulatságos, és érdekes történetei "könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint a parmezán...igazán bajuszemelő történetek, szavamra!"

A kiadó által 7-10 év között korosztálynak ajánlottak a kötetek, de az én 4 és 6 éves "nagy" gyerekeim is igazán szeretik ezeket a történeteket.



Jó olvasást kívánok!

Fotó: Saját


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése