2015. augusztus 18., kedd

Az olvasás öröm! Interaktív könyvek a bookrkids-től!

Egy szuper jó dolgot találtam a gyerekeknek! Egy applikációt, ami jobbnál jobb könyveket kínál.
Fekete István, Janikovszky Éva, Szepes Mária, Antoine de Saint-Exupéry csak néhány név azok közül akiknek a könyveit nézhetik és hallgathatják a gyerekek a bookrkids applikációján keresztül. Néhány könyv egyébként a magyar mellett angolul is hallgatható, így kitűnő nyelvgyakorlási lehetőség is egyben. Ha mesetabletet is vásárolunk hozzá, az tartalmaz 6 havi előfizetést is.

Bővebb információt a honlapjukon találtok:

bookrkids.hu

A kisfiam 6 éves, egyenlőre nem sokat tud a számítástechnikáról, de lassan azért szeretném megismertetni néhány dologgal. Ezért döntöttem úgy, hogy a gyerekek is kapnak egy tabletet. Igyekszem majd nekik megtanítani az internet használatot is, egyenlőre azonban még közösen vettük használatba az új eszközt.

A csomag érkezése után készítettem néhány képet arról, hogy mit is kapunk, ha megrendeljük a mesetabletet. Az applikáció természetesen meglévő eszközre is letölthető. Van néhány ingyenes könyv is, illetve előfizethetünk különböző időtartamokra. Hamarosan beszámolok arról is, hogy mely könyveket olvastuk/hallgattuk meg a gyerekekkel a kínálatból és megírom az első tapasztalatainkat is.






Képek: Saját

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése