2015. augusztus 1., szombat

Programajánló Augusztusra - Minyonok a moziban

Mozizzunk!


Ha tehetjük vigyük el a gyerekeket a nyár folyamán egyszer moziba. A filmek forgalmazói úgy látszik szintén kalkuláltak a nyári szünettel, mivel jó néhány gyerekeknek szóló film került a mozikba a nyáron. 

Mi a Minyonok című filmet néztük meg a gyerekekkel, ami nagy meglepetésemre 12-es besorolást kapott (12 éven aluliaknak nem ajánlott). A film végén elég értetlenül néztünk magunk elé a férjemmel, hogy vajon miért? Sajnos azóta sem jöttünk rá, ellenben mindannyian nagyon jól szórakoztunk. Még mi, felnőttek is.

Íme az előzetes:


Amennyiben nincs a közelünkben mozi, nincs lehetőségünk elvinni a gyerekeket vagy csak spórolni szeretnénk, szervezhetünk otthon is egy mozis estét. Válasszuk ki közösen, hogy mit szeretnénk megnézni - ha nem jutnánk egyezségre sorsolhatunk is - vegyünk a boltban egy kis pattogatni való kukoricát, készítsünk nekik házi limonádét vagy bármit amit szívesen innának, hívjunk otthon unatkozó barátokat akár és indulhat a jó hangulatú mozis este! A kisebbeket is bevonhatjuk a szervezésbe pl. csinálhatnak papírból mozijegyet, még ha nem is maradnak fenn este a nagyobb testvéreikkel. Ha olyan filmet választunk, amit a kisebbek is nézhetnek, tegyük délutáni időpontra a programot, amikor még kevésbé fáradtak, pl. a délutáni alvás után.

Jó szórakozást a filmhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése