2015. augusztus 5., szerda

Hurrá nyaralunk! Tapolca - Első benyomások a szállodáról

Fantasztikus napokat töltöttünk el egy szuper szállodában, erről nézhettek meg itt egy képes beszámolót.

Már az érkezésünk is kalandosra sikeredett. A szobát hivatalosan csak délután 2 órától lehetett volna elfoglalni, de mi már délelőtt 11.00 óra körül megérkeztünk Tapolcára. Korán indultunk, hogy ne kelljen a gyerekekkel a nagy melegben autózni. Mivel a szállodával történt egyeztetés során kiderült, hogy a szobát ugyan nem tudjuk korábban birtokba venni, de minden egyéb szolgáltatást használhatunk, ezért gondoltam hogy nem baj ha korábban érkezünk, hiszen lesz elég nézni vagy kipróbálni való dolog ott helyben is, sőt még egy ebéd is belefér két óra előtt. Miután leparkoltuk az autót (parkolás ingyenes!) jeleztem a recepción, hogy megérkeztünk, és kérdeztem a hölgyet, hogy hová tehetnénk addig a csomagjainkat. Ekkor ért a meglepetés, mert ott rögtön tudtak adni nekünk szabad szobát. Hurrá. Így felmentünk, kicsomagoltunk aztán elindultunk ebédelni...

Néhány kép a szobánkról:

A hálószobánk pótággyal. Kényelmesen elfértünk mindannyian:


Ebben a kellemes kis sarokban szívesen üldögéltek a gyerekek. Vittem nekik foglalkoztató füzetet, hogy addig se unatkozzanak, amíg én kicsomagolok. 


Szép, tiszta fürdőszoba káddal. Hajszárítót, törölközőt nem kell vinni. Adnak külön gyerek fürdőköpenyt is a felnőtt mellé, illetve olyan törölközőt is, amit le tudunk vinni a medencéhez vagy a szaunába.


 A szekrényekben elegendő hely volt, hogy kényelmesen elférjenek a ruháink:


A szobánk erkélyéről pedig ezt láttuk:


Egy felnőtt és egy gyerek medence. Mindkettő pont kellemes hőmérsékletű volt az úszáshoz. 

Folytatás 1 hét múlva...

Képek: Saját

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése