2015. augusztus 14., péntek

English is easy 5. Honnan szerezzünk be angol gyerekkönyveket?

Jelenleg Magyarországon sajnos nem túl nagy a választék angol gyerekkönyvekből. Külföldi webáruházból rendelni pedig a felmerülő szállítási költségek miatt sokszor nem éri meg. 
Némi keresgélés után viszont ráakadtam egy olyan weboldalra, ahol rendkívül bőséges a választék, és ami a legjobb, INGYEN szállítanak. Bárhová a világon. Elég sok mindent rendeltem már tőlük. A szállítás viszonylag gyors, a rendeléstől számítva átlagosan 5-10 munkanapon belül megérkezik a küldemény. Az elmúlt két évben egyszer fordult elő, hogy nem kaptam meg a megrendelt terméket - nagy valószínűséggel elveszett a postán - de egy gyors levélváltás után újra elküldték a kért könyvet, és nagyon hamar meg is érkezett. Aggodalomra tehát semmi ok, nyugodtan lehet tőlük rendelni, mert nagyon gyorsan és korrekten kezelik az ügyfeleik esetleges panaszait. (Ugyanitt felnőtteknek szóló könyvek is kaphatók természetesen, úgyhogy magamnak is rendszeresen vásárolok itt egy-egy jó könyvet) 



Az oldal linkjét itt találjátok:


Néhány kép a legutóbb rendelt könyvekről: 

Peppa Pig...Természetesen :) Az egyikkel a számok írását gyakorolhatjuk, a másikkal pedig az angol ABC betűit ismerhetik meg a gyerekek. A mellékelt tollal lehet bele írni, de annyiszor törölhetik ki a gyerekek ahányszor csak akarják. Aztán lehet újra próbálkozni. Nyaralásra vagy akár a strandra is vihetjük magunkkal ezeket, a könyv oldalai cseppállóak és nehezen gyűrődnek. 




Képek: Saját

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése